fbpx

Kvindecirkel

Jeg brænder for at hjælpe andre, gennem hjælp til selvhjælp, til at finde deres iboende og medfødte kræfter til at udvikle sig og blomstre op til at være frie, stærke og kærlige sjælsenergier.

I januar måned dette år blev jeg af mine engle guidet til at uddanne mig til leder af kvindecirkler under Eva Andrea, som er forfatter og spirituel coach. Det blev et ganske magisk forløb, som ramte mig dybt ind i hjertet. Jeg følte en dyb genkendelig resonans – intuitivt følte jeg, at det, at være kvindecirkelleder er et af mine kald her på jorden.

Jeg ser mig selv som en slags jordemor eller fyrtårn, som guider og hjælper dig til at finde ind i din egen kraftkerne, der hvor du er totalt tro mod dig selv, der hvor du stoler på dig selv, din mavefornemmelse, din intuition og handler derudfra, uanset hvad andre må have af meninger eller holdninger.

Jeg ser for mig, hvordan du, sammen med mange andre kvinder i verden, er som en gudinde, der står stærkt i sit eget lys med en lysfakkel over dit hoved. Du er totalt klar over, hvilket liv du ønsker at leve og hvordan verden skal være et trygt og kærligt sted at leve i.

Min intention er at skabe et trygt rum med ro, nærvær og fordybelse, hvor du åbner dit hjerte, styrker din tro på dig selv og finder det, som dit hjerte og din sjæl længes efter - livsglæden og friheden til at være dig, med alt hvad du rummer. Ud fra et spirituelt udgangspunkt giver jeg dig inspiration, guidning og støtte til at finde ind til dig selv, så du bedre kan mærke, hvad der er vigtigt for dig, mærke dine reelle behov og ønsker til livet. Ville det ikke være vidunderligt at kunne give slip på de uhensigtsmæssige blokeringer og mønstre, som du har kæmpet med? At leve spirituelt er en autentisk måde at være i livet på. Jeg giver dig inspiration til at smide alle de overflødige bekymringer, automat-reaktioner, traumer og hvad du ellers bærer af ubevidste blokeringer, på bålet, så de går op i røg og du kan begynde at leve dit liv frigjort og fuldt ud. Det der bliver talt om i cirklen, forbliver inden for cirklens rammer. Tavshedspligt er en selvfølge.

Magien vil kildre os dybt inde i kroppen, under de bare tæer og i næsen.

Vi skal så vidt muligt være ude i naturen med bare tæer, der hvor jeg bor. Jeg bor på landet lige uden for Hillerød på en matrikel, hvor der er en ganske særlig magisk energi. Det vil jeg fortælle om, når du møder op til det første kvindecirkel møde, som er gratis.

Vi samles i en kreds på et område, som jeg har indviet med hellige energier. Her forbinder vi os med hinanden, Moder Jord, Gaia, og englene og vores åndelige guider. I denne kreds er der på forhånd skabt et trygt rum, hvor vi alle kan udtrykke vores sår og sårbarheder uden at føle, at vi bliver vejet og målt. Når vi deler vores historier, skabes der automatisk en healende energi, der som ringe i vandet breder sig ud over hele jordkloden.

Der vil være forskellige aktiviteter, som hæver vores energier. F.eks. guidede meditationer, hvor du vil møde forskellige arketyper, den gamle kloge kone, dine åndelige vejledere, dine engle og dit højere selv. Vi vil også forbinde os til nogle træer på min matrikel, som har særlige healende energier, vi vil synge til dem og måske også med dem. Alt sammen sker i et tempo, hvor du kan følge med og alt sker i den højeste form for kærlighed til dig.

Vi mødes i kvindecirklen 1. gang torsdag d. 26. august 2021 kl. 18.30-21.00, hvor det er gratis at møde op.
Efterfølgende er prisen kr. 3.150,00, hvad der svarer til kr. 350.00 pr. gang.
For jer der er på Su eller overførselsindkomst er prisen kr. 2.340,00, hvad der svarer til kr. 260,00 pr. gang.
Vi mødes den sidste torsdag i hver måned undtagen december og juli måned.

Datoer: 30. september, 28. oktober, 25. november, 27. januar 2022, 24. februar, 31. marts, 28. april, 26. maj, 30. juni 2022.

Det er et sammenhængende forløb, så det er vigtigt at du kan komme hver gang.
Jeg har gjort mig stor umage for at gøre det så billigt som muligt, men har du brug for en betalingsordning, må du gerne kontakte mig (klik her og scroll ned til kontaktformularen).

Tilmedling via Facebook
Du er tilmeldt, når du har indbetalt beløbet på MobilePay 2013 3151. Skriv venligst som kommentar: kvindecirkel.