fbpx

Trance HealingTrance Healing er en meget stærk og powerful form for healing, som kommer direkte fra den åndelige verden. Som medie fungerer jeg udelukkende som kanal, for at åndelige guider og specialister på denne måde kan arbejde direkte med dig.

Der bliver arbejdet meget dybt på flere niveauer:
• fysisk
• følelsesmæssigt
• mentalt
• sjæleligt
• spirituelt

Jeg vil som healer/medie under behandlingen være i en tilstand af halv trance. Ved trance forstås, at jeg befinder sig i en anden tilstand af bevidsthed, og som healer/medie vil jeg under en behandling være i tæt kontakt til den åndelige verden.

Trance healing kan anvendes til:
Smerte, sygdom, følelsesmæssige og mentale blokeringer, mangel på energi mv.

Hvordan opleves en Trance Healing:
De fleste mennesker oplever energien og/eller tilstedeværelse af den åndelige verden under behandlingen. Dog skal man huske, at lige så forskellige mennesker er, lige så forskellige er oplevelserne - såvel under som efter en behandling. Nogle oplever under en behandling noget fysisk som varme, kulde eller berøring, mens andre oplever følelser eller ser billeder.Hvem har brug for Trance Healing:
Alle kan have glæde af denne form for healing, fordi behandlingen arbejder ud fra klientens situation og behov, men jeg har som healer/medie ingen indflydelse på, hvad der vil blive arbejdet på. Det er alene op til den åndelige verden, som til en hver tid arbejder i den højeste form for kærlighed til modtageren, og som udgangspunkt arbejder de på årsager og ikke symptomer.

Hvad kan opleves efter en Trance Healing:
Du kan blive påvirket fysisk, følelsesmæssigt og mentalt, men der bliver KUN arbejdet på det, du er klar til at modtage. Efter behandlingen vil energien sammen med din egen healingsenergi begynde at arbejde og fortsætte med dette i nogle dage.

Mine klienters reaktioner kan være meget forskellige. Derfor er det meget vigtigt for mig at gøre opmærksom på, at ALLE REAKTIONER OG FORANDRINGER ER POSITIVE SIGNALER.

Selve behandlingen
Behandlingen indledes med en kort snak og introduktion til, hvad der skal ske og hvordan det hele foregår, hvorefter selve behandlingen går i gang.

Når jeg arbejder med trance healing, foregår det med klienten liggende fuldt påklædt på briksen, mens jeg i min trancetilstand forbinder mig med åndelige behandlere.

Efter behandlingen fortæller jeg dig, hvad den åndelige verden har af budskaber til dig - herefter fortæller du om dine oplevelser undervejs.

Oplevelserne er meget individuelle, og der er ikke noget rigtigt eller forkert - alle oplever det, de skal. Modsat mange andre måder at arbejde på, så er mediets opgave at være den "bro" der gør, at der kan arbejdes på klienten. Der vil ikke være tale undervejs, da mediets opgave er at sidde i trancen og sætte sig selv til side.

Varighed: Indledende samtale + healing varer typisk en time.

Pris: kr. 800,00

Jeg kan varmt anbefale at tilmelde dig mit nyhedsbrev, så du løbende bliver orienteret om tilbud på behandlinger.
Du kan tilmelde dig ✉ lige her.