fbpx

Healingsrum

Healing Power Animal Chamber

Jeg er fyldt med begejstring og dyb taknemmelighed, at jeg nu er initieret og opgraderet til
sammen med mit engle-team at kunne tilbyde dette 5. dimensions og galaktiske healings-rum.

Det foregår således:
Du booker en konsultation hos mig til halv pris (kr. 400,00) og sammen finder vi frem til, hvilket Kraftdyr, samt engle, som du har brug for healing af. Oftest sker der det, at kraftdyret og englene præsenterer sig selv, når du trækker et kort. Du vil opleve, at jeg clairvoyant, via mine guddommelige guider, spirits og engle, samt dine egne engle, guider dig nænsomt gennem hele processen med at finde frem til det egnede kraftdyr, samt engle. Heri indgår også trækning af englekort.Healing Power Plant/Tree Chamber

Dette foregår på samme måde som med Healing Power Animal Chamber. Her finder vi i stedet frem til den/det bedst egnede Kraftplante/træ og dertil hørende engle. Hertil bruger jeg Dr. E. Bach`s register af planter/træer.

Du bliver automatisk placeret (i overført betydning) i det valgte healingsrum så snart du har betalt for det. Det er virksomt i 30 dage. Dine chakraer og energicentre vil blive renset for uhensigtsmæssige påvirkninger og deres energifrekvens løftet. Du vil automatisk modtage en aktivering med diamantens lys fra Lysets Råd, som er et team af engle og guides, hvis frekvens vil øge dit lys og energifelt betydeligt. Hvis ikke dit livs formål her på jorden allerede er blevet aktiveret, vil dette healingsrum aktivere det.

Det er ikke tilfældigt, at disse healingsrum koster kr. 1111,00 pr. stk. for 30 dage. Det er også inspireret af mine engle. Engletallet 1111 betyder, at universet har taget et snapshot af vores tanker. Det, du tænker, er det du manifesterer i dit liv. Så jeg vil på det varmeste anbefale dig at være bevidst om at tænke positivt og have en positiv attitude i alt, hvad du foretager dig.
Det er nu mere vigtigt end nogensinde, at du tænker på dine håb og inderligste drømme. Skulle du komme til at tænke en negativ tanke, så sig inde i dig selv eller sig det højt: "cancel, clear, delete".

Centaury eller Tusindgylden
- er i kontakt med sig selv
Vildrose eller Hybenrose
- levende interesse i livet
Crab Apple eller Sødæble
- styrker din accept af dig selv


Det bedste du kan gøre, når du har gjort denne investering i dig selv og ydet selvkærlighed på højeste plan, er at hvile i din tillid til det, der sker og tillade dig selv at tro på dets virkning. Du kan endda forstærke det ved jævnligt at give udtryk for din taknemmelighed over den fantastiske healing, som du modtager.

Pris for healingsrum: 1.111 kr. for 30 dage

Jeg kan varmt anbefale at tilmelde dig mit nyhedsbrev, så du løbende bliver orienteret om mine tilbud.
Du kan tilmelde dig ✉ lige her.