fbpx

Om Marianne Krogh Larsen

Jeg er en årgang 51 og er født og opvokset på Bornholm. Jeg har mange dejlige minder derfra, men desværre også nogle svære og grumme minder, der har gjort det vanskeligt for mig at nyde livet fuldt ud.

Angsten for at vise mit sande ´jeg´ og leve mine egne potentialer ud har været overvældende. Denne angst sammen med mén fra nogle grimme fald og biluheld har gjort, at jeg stort set hele mit liv har levet i et smertehelvede. Jeg kendte ikke til, sådan som jeg gør nu, hvor vigtigt det er at være i balance med sig selv for at undgå kronisk sygdom og smerte.

I mange år har jeg løbet panden mod en mur, når jeg har søgt hjælp hos læger og specialister. Jeg passede ikke ind i deres ´kasser´. I år 2013 begyndte jeg i desperation at tage kurser i Mindfulness, healingsmassager og Reiki.

Med Reiki I og II fik min verden nye dimensioner – der blev åbnet op for mine iboende spirituelle evner til at heale. Jeg lærte at heale både andre og jeg selv. Siden da har der været turbo på min spirituelle udvikling.

I året 2014 lærte jeg Bach Blomster Remedier at kende. Det blev en milepæl i mit liv - med ét vidste jeg, at jeg med min nyerhvervede viden om healingens vidunderlige kraft og Bach remediernes lige så vidunderlige virkning, var kommet ´hjem´. Nu vidste jeg hvad jeg skulle bruge resten af mit liv til. Jeg skal udbrede budskabet om alt det vidunderlige, som Healingen og Bach Blomster Remedierne kan gøre for os. Budskabet om, at der altid er tro, håb og kærlighed til os alle. Det er lige præcis hvad Bach remedierne og healingen også giver os.

Troen på os selv og at alt skal nok gå godt – vi overvinder alle vanskeligheder samtidig med at vi bevarer den indre ro og balance. De åbner simpelthen vores hjerter, så vi får modet til at udtrykke vore indre sandheder, hvilket er healende i sig selv. Vi bliver fyldt med velvære og fornyet energi – vi mærker glæden og får større overskud til at tackle det, der giver os modstand i vores hverdag.

Jeg har taget Dr. Edward Bach´s drøm til mig: drømmen om at Bachremedierne skal have deres helt naturlige plads i ethvert hjem på linie med en pakke plaster.

I år 2018 blev jeg certificeret til Power Healing af Malene Ratajzcak – igen kom der turbo på min spirituelle udvikling. Power Healing er en meget kraftfuld healingsmetode, hvor man arbejder på de subtile planer – i auraen og helt ned i vores cellers kvantedele. Virkelig en hovedrengøring i topklasse.

Velkommen til mit fantastiske univers.