fbpx

Tæpper, puder og musemåtter

Med indkodet healing fra dit kraftdyr
Healingstæpper

Jeg er i begyndelsen af dette år blevet guidet af mine engle til at skabe tæpper, som du kan putte dig i, med dit personlige kraftdyr eller kraftplante/træ og med indkodet healing, som er målrettet til dit personlige behov for healing og løft af energi. Det foregår således, at du booker en samtale med mig til halv pris (kr. 400,00) og jeg guider dig med clairvoyance og englekort frem til, hvilket kraftdyr eller kraftplante/træ, som du har behov for og hvilke engles energier og healing, der skal indkodes i tæppet.

Pris for healingstæppe: 1199,- kr.

Healingspuder
Disse puder skabes til dit personlige behov for healing og løft af energi. Det foregår således, at du booker en samtale med mig til halv pris (kr. 400,00) og jeg guider dig med clairvoyance og englekort frem til, hvilket kraftdyr eller kraftplante/træ, som du har behov for og hvilke engles energier og healing, der skal indkodes i puden.

Pris for healingspude: 328,- kr.

Healingsmusemåtte
Musemåtten indkodes ligesom healingspuden med dine specifikke personlige behov for healing og løft af din vibration/energi. Intentionen for denne musemåtte er, at den både kan bruges hjemme og på arbejdet.

Pris for healingsmusemåtte: 170,- kr.