fbpx

Hvorfor meditere?

Meditation er et effektivt værktøj, som kan styrke dig på 4 planer: Fysisk – mentalt – emotionelt og spirituelt.

På det fysiske plan hjælper regelmæssig meditation med at reducere stress, sænke blodtrykket, reducere inflamation, dæmpe smerter, reducere afhængigheder, øge koncentrationen.

Det er faktisk videnskabeligt bevist, at meditation kan mindske aldersrelateret hukommelsestab. Meditation har indvirkning helt ud på celleniveau.

På det mentale plan kan meditation virke beroligende på hele nervesystemet, dæmpe angst, bekymring, mindske depression, forbedre søvnen og stoppe tankemylderet. Emotionelt kan meditation øge din generelle følelse af velvære, styrke det gode humør, styrke evnen til at skelne mellem godt og dårligt.

Du bliver mere venlig og åben overfor andre, og det fremmer selv-kærlighed. Fremmer evnen til at se tingene fra et højere perspektiv og dermed gøre det nemmere at sige ”Pyt”. Styrker følelsen af rummelighed og generelt overskud.

På det spirituelle plan kan meditation styrke din intuition/din mavefornemmelse, åbne for kontakt med dit Højere Selv, åbne for kontakt med din sjæl og dermed til det guddommelige plan. Vække din åndelige bevidsthed: at der findes mere end øjet umiddelbart kan se og som er større end dig selv. Så der er rigtig mange gode grunde til at begynde at meditere.

Rigtig god fornøjelse!

Meditation for begyndere


Pris: 50 kr.
Lydfil bestilles herunder

Køb meditation

Indbetal 50 kr. på MobilePay
2013 3151 og send bestilling.
Du vil herefter få tilsendt meditationen på email.

    Jeg bestiller hermed:

    Meditation for begyndere